GASTENBOEK

Laat hier een berichtje achter, ik stel je mening zeer op prijs.

45 berichten op 9 pagina's
Boudewijn en Maaike Baas
11-09-23 11:39:32
9-9-2023 zijn wij getrouwd en DJRick heeft er een fantastisch feest van gemaakt. DJRick is fijn in omgang en houdt zich aan afspraken en ook niet onbelangrijk: heeft een goede prijs.
We hebben heerlijk kunnen dansen. Een mooier feest konden wij niet wensen. Het was echt fantastisch. Dank je wel, DJRick voor deze geweldige avond!
Harry en Linda Drenth
23-04-23 18:18:00
Wij hebben zaterdagavond 15 april jl onze verjaardag gevierd in de Stainkroeg te Ommelanderwijk. Wij (mijn man en ik) liggen totaal niet op één lijn met muziek en dit was dus best wel een opgave voor dj Rick. Voor die tijd keurig een gesprek gehad over muziek en dj Rick heeft er een goede middenweg in gevonden en de sfeer was dan ook geweldig en iedereen heeft ontzettend genoten en er zijn veel complimenten binnengekomen bij ons over het muziek en dj Rick is zeker voor herhaling vatbaar.
Romilda Vsn Haperen
11-04-23 08:01:49
DJ Rick heeft gedraaid op mijn verjaardagsfeest in Groningen. We hebben een heerlijke avond gehad, mede dankzij Rick. Hij maakt er een feestje van.
Hij denkt mee, voelt aan en staat open voor verzoekjes en de discobollen, lichten en rookmachine zijn top en voegen echt wat toe.
Een aanrader! Dank je wel!
Erie Dias
13-03-23 19:01:01
Ben bestuurslid van een grote personeelsvereniging. Hebben wij een personeelsfeest, dan is DJ Rick eigenlijk onze huis DJ.
Rick heeft nu al een paar x onze favoriete plaatjes gedraaid op onze feesten. Hij voelt het feest en de sfeer goed aan en draait daar zijn plaatjes naar.
Rick denkt met je mee welke installatie nodig is voor het feest. Zijn equipment is uitgebreid en professioneel.
Volgend jaar hebben we weer feest. Wij weten dan al wie er achter de draaitafel staat.....DJ RICK!!!
Petra Schuls-Wetterauw
13-03-23 10:42:28
Afgelopen vrijdag (10 maart 2023) heeft Rick gedraaid op ons 12,5 jarig huwelijksfeest in het Hof van Scharmer (toplocatie - erg gezellig en sfeervol ingericht).
In ons prettige kennsmakingsgesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en hier heeft hij afgelopen vrijdag heel goed op geanticipeerd. Rick weet er wel een feestje van te maken. Alle nummers liepen naadloos in elkaar over. Kortom, Rick heeft er voor gezorgd dat wij een knalfuif hadden. Van onze gasten hebben we ook de complimenten gekregen over de invulling van de avond. Echt super! Nogmaals bedankt Rick! Wellicht tot een volgende keer ! Groetjes Hindrik en Petra
Tonen: 5  10   20